Sommaren 2022 - alla veckor fulla, kölista

  • Våra läger blev fullbokade snabbt och vi har redan kö på de flesta grupper och veckor. När vi märker att någon faktura ej blir betald eller om vi får avbokningar hör vi av oss till er som står i kö. Om vi sedan ändå har platser kommer vi annonsera här på hemsidan och vår facebooksida om lediga platser. Kul att så många vill komma till oss!

    Vi har läger veckorna 25, 26, 27 samt 32. Skriv vilken vecka ni vill köa till.


  • Anmäl till den grupp ni tror passar ert barn bäst. Vi delar in grupper efter erfarenhet samt ålder. Ridning innebär att man gör iordning hästen själv, rider självständigt i alla gångarter på olika hästar även utanför ridbanan. Ridlekis travar, rider lätt, gör iordning hästen gemensamt och kanske påbörjat galopp.
    Riddjuris är från 5 år och uppåt för nybörjare, man ska kunna vara utan sin förälder en hel dag, vi rider och lär oss allt från grunden.

    Första lägerdagen kommer instruktören stämma av nivån i gruppen och därefter görs eventuella gruppbyten så grupperna blir jämna. Därför kan vi ej garantera plats i önskad grupp.
  • Vi återkopplar via mail när er plats är reserverad. Ni inväntar sen faktura och när fakturan är betald är platsen bokad.

När ni fått bekräftelse på plats är den reserverad tills ni får faktura, när fakturan är betald är platsen bokad! 

Kostnad 3500kr för mån-fre. (v.25 2800kr mån-tors)


kl. 9.00-15.00

Egen lunch medtages vi bjuder på saft och bulla.
BG 5023-9235